top of page

Jeg hedder Rebekka Stamnes og er oprindeligt uddannet salgsassistent.
Inden jeg fik udlevet min drøm som familiefotograf har jeg arbejdet i en del butikker. Men aldrig rigtig fundet min rette hylde. Før nu!

Til december 2024 fylder mit firma og hjertebarn 7 år. 
Inden jeg startede på som selvstændig brugte jeg 2,5 år på at lære faget. Jeg inviterede børnefamilier ind i mit studie. Og så stod den ellers på øvelse, øvelse og atter øvelse. Dette gjorde jeg gratis. Det var hårdt. Jeg lærte at tilbyder du folk noget gratis, ser de ikke meget værdi i det. Og de fleste af de besøgende jeg havde dengang, er ikke mine kunder i dag. Men jeg er forevigt taknemlig for den tid. Jeg købte lidt kurser, læste bøger og så begyndte jeg lige så stille at få styr på lys, farver, teknikker og alt det praktiske der høre til. Jeg fandt hurtigt ud af at her havde jeg fundet min passion. Set i bakspejlet, har jeg altid været glad for billeder. Jeg var hende der altid havde kamera med til fester og jeg kunne bruge evigheder på at kigge på billeder. Både mine egne men også hjemme hos min mor. Stadig den dag i dag når jeg besøger min mor, finder jeg de gamle albums frem. 
Udover øvelse på kunder, er jeg selv mor til 4 ( knap så små nu ) spirer. Og selv nu hvor den ældste er 13 år, står de stadig foran kameraet når jeg får en fed kreativ ide eller når der skal testes baggrunde. Ja, eller bare når jeg får lyst til opdaterede billeder af min skønne børn. Min mand Markus har været en del af hele mit fortagende siden starten. Han er min ungdoms kæreste og vi gik i klasse sammen i folkeskolen. Dog fandt vi først rigtig sammen til en gammelelevfest i 2012. Han har bygget mit studie, lyttet til min fotograf snak ( og der har været MEGET ) og så er han regnskabs chef. Det er jeg ham yderst taknemlig for. Faktisk er jeg i tvivl om jeg overhovedet kunne klare at være selvstændig, skulle jeg selv stå for den del.
Nu er det næsten 6 år siden at jeg fik registreret mig som børne fotograf og jeg elsker det.
Det er vist langt over tid at jeg får taget et familie portræt af min egen familien. Indtil da må jeg vise os lidt opdelt.


 

 

IMG_0449.jpg
IMG_0977.jpg
IMG_0489.jpg
IMG_0921.jpg
IMG_5515 copy.jpg

Valdemar 2014

Asta 2016

Silas 2013

Junior Aka Marcus
2010

 

Markus
Rebekka 
Begge fra 1981

**************************
bottom of page